Obrazok

Ak máte starší termostat (či už programovateľný alebo nie), smart WiFi termostat úplne zmení Váš spôsob rozmýšľania o domácom vykurovaní a čo je dôležitejšie, ušetrí vám peniaze.

Využite menej energie a ušetri peniaze

Warmup 6iE WiFi termostat je plný najmodernejších poznatkov a algoritmov, ktoré sú schopné naučiť sa špecifické požiadavky Vášho domu, vyhodnotiť čo je najefektívnejšie a udržiavať ho v teple.

Termostat 6iE automaticky navrhne spôsoby šetrenia peňazí, napríklad akú teplotu by ste mali nastaviť, keď nie ste doma, či kedy vypnúť vykurovanie v čase odchodu. Iba 4iE, využívajúci viac než 10 ročné skúsenosti našej vedy a výskumu, Vám vie povedať ako optimalizovať nastavenia teploty.

Poskytne Vám tipy a rady, pomocou ktorých môžete ušetriť na energii a peniazoch pri optimalizovaných nastaveniach teploty. Rady sú špecifické pre Váš dom, ušité na mieru Vašej energetickej spotreby a môžete ušetriť až 200€ na účtoch.

Kontrolujte odkiaľkoľvek

Smart termostat vám umožňuje kontrolu Vášho vykurovania počas cestu. V prípade, že máte pripojenie na internet, pomocou 6iE dokážete prestaviť kúrenie. Máte možnosť ovládania ak sa vraciate domov neskoro či odchádzate skoro, preštudovať si vašu energetickú spotrebu a taktiež zapnúť alebo vypnúť vykurovanie na Vašom mobile, tablete alebo počítači.

6iE vie zobraziť novinky Vášho cestovania, či počasia, a keď si radi personalizujete môžte si uploadnúť vlastnú fotku na pozadie.

Pre získanie správneho tepelného nastavenia by mala byť zabezpečená kalkulácia tepelnej straty. Izbová teplota je potom kontrolovaná cez termostat, pomocou ktorého ovládate teplotu miestnosti kedykoľvek bez plytvania energie.

Zadarmo Warmup citát

Warmup ponúka široký sortiment vnútorných a vonkajších elektrických vykurovacích systémov, ktoré sú kompatibilné so všetkými typmi podláh a projektov.

Cenová Ponuka