obrazok

ÁNO

  • Dbajte na záruku. Je vždy dôležité vybrať si záruku akú hľadáte. Neuspokojte sa s ničím menším, než Warmup. Zárukou pre absolútny pokoj v duši, že Váš systém bude pracovať rok čo rok.
  • Dbajte na vhodnosť podlahy. Drevo a laminát, koberec, PVC a kachličky môžu byť kombinované so systémom, takže takmer každá podlaha môže byť využitá. Radíme však, aby ste sa uistili, že Vaša podlaha je vhodná k podlahovému systému.
  • Dbajte na technickú pomoc. Uistite sa, že máte technicky schopnú pomoc, ktorá je poruke, keď je to potrebné. Využite poskytovanú pomoc od výrobcu pred, počas aj po inštalácii, aby ste mali všetko zariadené v poriadku.
  • Prispôsobte si vykurovanie Vášmu životnému štýlu. Rozhodnite sa, či chcete programovateľný termostat, monitor energie, ktorý prispôsobí podlahové kúrenie Vášmu životnému štýlu a umožní vybrať si najefektívnejší spôsob vykurovania, pričom ušetríte na účtoch za energiu.

NIE

  • Šetrenie na kvalite. Kupujte len tú najlepšiu kvalitu elektrického podlahového kúrenia na zaistenie najefektívnejšieho výkonu systému. Pozorne si pozrite materiál káblov. Vykurovacie káble by mali byť ultratenké s povlakom dvojitého fluórpolyméru a dlhotrvajúcou výkonnosťou.
  • Spoliehanie sa na odhady. Nehádajte, aké máte približné náklady na údržbu systému. Namiesto toho si vypýtajte kalkuláciu od výrobcu na základe údajov Vášho projektu.
  • Presahovanie tepelných restrikcií. S niektorými podlahovými krytiami by nemala teplota presiahnuť 27°C. Toto je kontrolované termostatom. Táto reštrikcia platí pre drevo, koberce a PVC podlahy.

Zadarmo Warmup citát

Warmup ponúka široký sortiment vnútorných a vonkajších elektrických vykurovacích systémov, ktoré sú kompatibilné so všetkými typmi podláh a projektov.

Cenová Ponuka