Obrazok

Čo je najlepšie pre váš dom?

Pri už existujúcom domu s centrálnym vykurovaním možno rozmýšľate, či inštalovať podlahové vykurovanie alebo vylepšiť radiátory. Radiátory zvyšujú únik tepla cez okná, dvere, povalu, ale moderné elektrické a vodné podlahové kúrenia majú rýchlejšie vykurovanie a môžu taktiež mať nižšie finančné nároky na údržbu a chod.

Kvalita vzduchu domácnosti je taktiež vylepšená, pretože bežné radiátory dávajú do pohybu prach a peľ v dome – skutočný hazard pre alergikov. Moderné podlahové vykurovania “vyžarujú” teplo, čo znamená, že každý v izbe dostane rovnaké teplo v ktoromkoľvek kúte domu či izby. Nabudúce, keď budete listovať nejaký magazín o modernom, štýlovom bývaní, všimnite si, že nenájdete žiadne radiátory!

Čo v prípade renovovácie alebo stavby nového domu?

Keď je váš projekt novostavba alebo značné prerábanie, je perfektný čas na modernizáciu vášho systému vykurovania. Výhody šetrenia miesta Vám poskytnú viac slobody s organizovaním nábytku, kde len chcete, bez strachovania sa o kvalitu vykurovania, pričom sa môžete rozlúčiť s chladnými miestami. Udržiavanie je nulové, takže jediná vec, ktorá Vám ostáva je nastaviť perfektnú teplotu v každej izbe.

Sú prípady, keď je lepšie vyhnúť sa obom?

Pri prestavbe určitej miestnosti, ako kúpeľňa či kuchyňa, tak tam už máte centrálny vykurovací systém, takže je výhodnejšie nechať ho tam (vypnutý), a využiť podlahové kúrenie ako hlavný zdroj vykurovania. Systém podlahového kúrenia s výbornou kvalitou vydrží dokedy aj podlaha nad ním, takže nie je potrebné nechávať si obe.

Pre začatie plánovania vylepšenia vášho vykurovacieho systému si vypýtajte ponuku už dnes.

Zadarmo Warmup citát

Warmup ponúka široký sortiment vnútorných a vonkajších elektrických vykurovacích systémov, ktoré sú kompatibilné so všetkými typmi podláh a projektov.

Cenová Ponuka
Categories : Výber systému