Obrazok

Warmup elektrické podlahové vykurovacie systémy poskytujú ideálny vykurovací systém pre väčšie pohodlie vo vašej domácnosti. V tomto rodinnom dome, len kúsok od Dunaja v obci Dobrohošť, Warmup ohrieva 150m² a poskytuje lacnejšiu, nízko-tarifnú spotrebu energie

Použitý Warmup vykurovací káblový systém, je účinnejší než konvenčné systémy vykurovania, poskytujú luxus za nižšie náklady. Použité vykurovacie káble, sú vhodné pre všetky druhy podláh, jeho použitie oceníte aj vtedy, keď vrchnú krytinu budete z času na čas vymieňať. (drevo, koberec, vinyl).Tento systém sa vyznačuje aj všestrannosouťou, môže fungovať ako primárny alebo ako aj sekundárny zdroj tepla v závislosti na vašich potrebách.

Ako je vidieť z fotografií, vykurovacie káble sú ideálne pre nové projekty, kde stavebná výška podlahy nie je problémom. Pri pokladaní systému môžete zmeniť rozostup vykurovacích káblov tak, aby vyhovovali tvaru vašej izby.

Dom je riadený s Warmup Tempo digitálnymi programovateľnými termostatmi, ktoré dávajú obyvateľom rozhranie jednoduchého ovládania, rýchleho nastavenia a múdrejšiu kontrolu nákladov na energiu.

Zadarmo Warmup citát

Warmup ponúka široký sortiment vnútorných a vonkajších elektrických vykurovacích systémov, ktoré sú kompatibilné so všetkými typmi podláh a projektov.

Cenová Ponuka