Obrazok

Dlaždice a kamenné podlahy sú ideálne pre použitie s podlahovým kúrením kvôli ich nízkemu tepelnému odporu. Vysoká tepelná vodivosť z kameňa a keramických obkladov znamená, že sú obzvlášť vhodné pre použitie s elektrickým podlahovým vykurovaním

Rýchly ohrev

Ako kameň a dlažba majú tendenciu dobrej tepeľnej vodivosti, podlaha sa ohreje veľmi rýchlo a tým pádom šetrí aj energiu. Hrúbka materialu bude mať určitý vplyv na dobu ohrevu, kde bude hrúbka materialu väčšia, doba ohrevu bude trvať tiež o niečo dlhšie v porovnaní s tenším materiálom, ale nebudú žiadne významné zmeny vo výkone. V závislosti na veľkosti miestnosti a hrúbke a kvalite izolácie, môže byť podlaha teplá už do 10 – 12 minút.

Nielen pre kuchyne a kúpeľne

Aj napriek tomu, že dlaždice sú najčastejšie spojené s kuchyňou a kúpeľňou, tým že sa ľahko čistí a má trvanlivý povrch, je ideálny pre použitie v iných oblastiach, ako sú napríklad chodby a práčovne. Podlahové vykurovanie dodá pohodlie aj v týchto oblastiach. Ovládateľnosť pomocou termostatu znamená, že komfortnú teplotu dosiahnete, ak je to žiaduce, bez vykurovania priestorov a plytvaním energiou, keď priestor nie je používaný.

Inštalácia

Pri inštalácii podlahového vykurovania s dlažbou alebo kamennou krytinou, flexibilné lepidlo a škárovacia hmota by mala byť použitá pre umožnenie normálneho tepelného pohybu. K dispozícii sú rôzne systémy vhodné pre tieto materiály.

Dlažba vyhotovená z materiálov ako guma,alebo korok, zvyčajne nie sú vhodné pre použitie s elektrickým podlahovým vykurovaním

Zadarmo Warmup citát

Warmup ponúka široký sortiment vnútorných a vonkajších elektrických vykurovacích systémov, ktoré sú kompatibilné so všetkými typmi podláh a projektov.

Cenová Ponuka