obrazok

Pokiaľ ide o projekty rôzneho charakteru, Warmup podlahové vykurovanie je ideálnym riešením. Pri rekonštrukciách alebo novostavbách projektov, ako je aj tento v Nesvadoch, Warmup si vie poradiť so všetkými rôznymi spôsobmi využitia budovy v jednom kroku.

Na prízemí je reštaurácia, obchodné centrum aj bytové jednotky. Na vyriešenie vykurovania v priestoroch s rôznym využitím, bol inštalovaný káblový systém Warmup. Vykurovanie tohto typu sa inštalovalo nielen na vykurovanie objektov prízemia, ale na prvé a druhé poschodie, v ceľkovej rozlohe 847m².

V multifunkčných budovách, ako aj táto, káblový vykurovací systém je ideálnym riešením. V každej miestnosti môže byť použitá iná podlahová krytina podľa požiadaviek majiteľa. Systém umožňuje využitie lacnejšej vykurovacej tarify. Vďaka pomalšieho zahriatia aj ochladenia podlahy, tento systém funguje perfektne v miestnostiach, ktoré sú v neustálom používaní, ako sú napríklad reštaurácie. Univerzálnosť systému môžete vidieť aj v miestnostiach so špeciálnym alebo neštandardným tvarom kde káble sa dajú perfektne prispôsobiť tvaru miestnosti. Systém je vhodný pre všetky aplikácie, môže byť použité ako primárne alebo doplnkové kúrenie.

Pre jednoduché použitie, možnosť rýchleho nastavenia a pre múdrejšiu kontrolu prevádzkových nákladov, do všetkých miestností boli inštalované TEMPO digitálne programovateľné termostaty.

Obrazok

Zadarmo Warmup citát

Warmup ponúka široký sortiment vnútorných a vonkajších elektrických vykurovacích systémov, ktoré sú kompatibilné so všetkými typmi podláh a projektov.

Cenová Ponuka