Obrazok

So zvyšujúcimi sa účtami hľadáte spôsoby na šetrenie energie v domácnosti. V nasledujúcom blogu sme vyzdvihli zopár spôsobov ako šetriť pri vykurovaní domácnosti.

Izolácia

Jedna z kľúčových vecí v efektívnom vykurovaní Vášho domu je uistiť sa, že sa teplý vzduch nestráca kvôli slabej izolácii. Dobrá izolácia znižuje tepelný únik a udržuje Váš dom v teple dlhšie, takže investícia do dvojvrstvových okien, správnej izolácie a dverí od hlavného vchodu pomôže vykúriť Váš dom rýchlejšie, použitím menšieho množstva energie.

Prejdite na programovateľný termostat, ktorý sa vyvaruje veľkej energetickej spotreby

Programovateľný termostat dokáže ušetriť až 10% z Vašich ročných účtov za energie. To znamená, že vykurovanie je zapnuté iba keď je izba využívaná. Nechať zapnuté vykurovanie na nízkych teplotách počas celého dňa mrhá energiou a peniazmi. Najefektívnejší spôsob je zapnúť a vypnúť vykurovanie podľa potreby. Pri prechode na programovateľný termostat zabezpečíte, že Váš dom je vyhrievaný iba ak je to potrebné a bez zbytočného plytvania energiou.

Termostat, ktorý sa učí z predchádzajúceho využívania a umožňuje Vám vyhrievať Váš dom najefektívnejším možným spôsobom. Warmup energetický monitor 3iE to robí všetko za Vás.

Znížte teplotu na termostate

Väčšina ľudí je prispôsobených na izbovú teplotu 21°C, ale nastavujú si vyhrievanie na vyššie teploty bez toho, aby si to uvedomovali. Znížením teploty na termostate uvidíte rozdiel vo vašich účtoch a vo väčšine prípadov zaistí takú istú úroveň komfortu. Skúste znížiť teplotu na termostate o stupeň, či dva, aby ste sa presvedčili, či cítite rozdiel. Keď nie, tak môžete používať nižšiu teplotu vykurovania bez straty komfortu.

Zaobstarajte si podlahové vykurovanie

Podlahové vykurovanie je známe pre svoje šetrenie energie. Pri fungovaní na nižšej teplote ako radiátory a rýchlejšom zahriatí, prináša systém vykurovanie s najefektívnejším spôsobom. Podlahové vykurovanie zabezpečuje vyhrievanie izby zdola nahor bež studených bodov. Prichádza s rovnomerným rozdelením tepla, bez premrhanej energie na kompenzáciu studených bodov.

Zadarmo Warmup citát

Warmup ponúka široký sortiment vnútorných a vonkajších elektrických vykurovacích systémov, ktoré sú kompatibilné so všetkými typmi podláh a projektov.

Cenová Ponuka