Warmup na virtuálnom veľtrhu TZB Expo

obrazok

Vážení obchodní priatelia,

Tento rok Vás žiaľ nevieme privítať osobne, ale vďaka moderným technológiám sa dokážeme spojiť aspoň v online priestore, preto by sme Vás radi pozvali v dňoch 23. – 26. 2. 2021 na našu expozíciu na e-verziu veľtrhu Aquatherm Nitra. Bude to najväčší a vzhľadom na nelepšiacu sa pandemickú situáciu aj jediný virtuálny veľtrh v oblasti technických zariadení budov v tomto roku. Denne od 9:00 do 17:00 Vám budeme k dispozícii on-line, ale aj mimo túto dobu je Vám k dispozícii naša virtuálna expozícia, kde nájdete okrem našich tradičných produktov aj novinky z našej novej kúpeľňovej kolekcie.

obrazok

Pozvánku na našu expozíciu nájdete tu. Uložte si prosím termín veľtrhu kliknutím na odkaz “Pridať do kalendára” do kalendára vo Vašom Outlooku alebo Googlu popr. Vášho osobného kalendára a budeme radi, keď si vo Vašom nabitom pracovnom programe urobíte čas. Kedykoľvek v čase konania e-veľtrhu sa potom vďaka tejto pozvánke dostanete priamo na našu expozíciu a tým aj na celý virtuálny veľtrh. Aktuálne sa na stránkach veľtrhu môžete pozrieť aj na harmonogram živého sprievodného programu vysielaného z Bratislavy a Prahy.

VŠETKO ZADARMO A BEZ REGISTRÁCIE.

Tešíme sa na stretnutie s Vami.

Zadarmo Warmup citát

Warmup ponúka široký sortiment vnútorných a vonkajších elektrických vykurovacích systémov, ktoré sú kompatibilné so všetkými typmi podláh a projektov.

Cenová Ponuka